Selasa, 25 Mac 2014

PERCUMA: Kursus Intensif Praktikal Terapi Spa, Kecantikan, Refleksologi dan Kesihatan

PERCUMA: Kursus Intensif Praktikal Terapi Spa, Kecantikan, Refleksologi dan Kesihatan Untuk     Ahli UMNO/Belia Menganggur/Pesara/Ibu Tunggal dan lain-lain.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh/ Salam sejahtera

Akademi Usahawan Malaysia (AUM) sedang menjalankan program pembangunan usahawan secara CSR (Corporate Social Responsibility) menerusi lab keusahawanan/ pusat latihan di dalam beberapa bidang keusahawanan.  Antara yang dilaksanakan ialah kursus intensif 2 hari bernilai RM2500 namun diberi percuma oleh AUM dengan kerjasama Dr. Azimuth Spa,Beauty and Health Therapy Centre sebagai projek CSR.(Hanya bayaran saguhati RM 100 untuk bahan kursus/nota/makanan/sijil untuk kursus 2 hari).
Tempat kursus: AUM Training Centre For Spa, Beauty And Wellness
                                Mid Valley Mega Mall Kuala Lumpur.
Tarikh Kursus:       5 dan 6 April/ 9 dan 10 April/ 16 dan 17 April (Masa: 9.30am – 6pm).
Konsultan Kursus: Puan Marlina Bt Abdullah. Pakar Spa, Kecantikan dan Kesihatan Holistik.

Kami berharap pihak UMNO dapat menguar-uarkan peluang untuk mengikuti kursus AUM ini secara percuma kepada semua warga UMNO dan mereka-meraka yang berminat terutama mereka-mereka yang ingin menjadikan keusahawanan sebagai kerjaya mereka. Sijil Spa, Beauty dan Health akan diberi selepas kursus. Sila hubungi ditalian 0111-21325988/03-61869219-Pn. Marlina Bt. Abdullah (HQ)/ Encik Md. Tarnize 013-9570502 atau email kepada csraum@gmail.com. Juga boleh melayari www.akademiusahawanmalaysia.com untuk butiran kursus-kursus anjuran Akademi Usahawan Malaysia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan