Selasa, 31 Disember 2013

SELAMAT TAHUN BARU 2014

Hari nie adalah hari  terakhir pada tahun 2013 .
sebelum tu,bca nie :
Buat Keluarga : korang lah yg terpenting dalam hidup sy... 
Buat Sahabat : Jangan lupe kan sya ya, bila suatu mase nanti kita terpisah.
Buat kawan2 : Maaf ya kalo sya ade silap dan salah, yg disengaja mahupun tak disengajakan.
Buat Musuh : Maaf bila selama ini sya selalu salah dimata kau.
Buat yg sayang pada sya : Sya juga sayang pada kamu.
Buat org yg prnah menyakiti sya : Terima kasih ya krna sudah mngajar sya bgaimana utk trus bersabar.
Buat yg tak kenal dgn sya : Terima kasih sbb setia save sya dkt contact korg, walau pun kekadang sya buat korang marah, suka update yg bukan-bukan.
Terima kasih korang sbb sudh ada dlm hidup sya, yg menjadikan tahun 2013 sya jadi ceria.
Thanks Semua 
SELAMAT TAHUN BARU 2014

Tiada ulasan:

Catat Ulasan