Isnin, 5 November 2012

NURUL IZZAH SOKONG ORANG ISLAM MURTAD!!

DALAM MalaysiaKini versi English, Nurul Izzah menyokong kebebasan beragama dan orang Islam juga boleh pilih agama yang mereka suka selepas sampai umur yang sesuai. Apakah???

“Tiada desakan dalam beragama...mana boleh kita kata ‘maaf ini (kebebasan beragama) hanya untuk bukan Islam sahaja’, ia seharusnya dilaksanakan sama rata,” katanya ketika menjadi panel forum'Islamic State: Which version; Who’s responsibility?’ anjuran Gereja Full Gospel Tabernacle di Subang hari ini.
Memang benar tak ada desakan dalam beragama seperti yang diutarakan oleh Nurul Izzah namun sebagai umat Islam, kau tak payah nak tunjuk hebatlah nak tukar perlembagaan Malaysia.

Mana ularmak PAS, PKR yang dulu lantak mengatakan BN punca ramai umat Islam murtad? Apsal kali ni korang senyap bila anak kepada si peliwat bercakap dan menyokong MURTAD??

Apa dah dibisukan dengan duit ke? Anwar dah liwat korang satu persatu ke?

Jangan bias. Ini tentang Islam dan Melayu. Jika tiada Islam maka Malaysia akan hancur dan Melayu akan merempat di bumi sendiri.

Kalau dah bapak sokong LGBT sebab dia memang si peliwat. Kali ni si anak sokong MURTAD!! Adakah Nurul Izzah ni dah murtad??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan